Условия за плащане

1. Условия за разработка по поръчка.

За да разгледаме Вашата заявка за разработване на тема, трябва да попълните формата за заявки, без да пропускате задължителните полета или се свържете с нас директно на предоставените в офиса телефони.

Окончателна цена за разработване на тема може да Ви съобщим едва когато изпратите тази заявка или говорите с наш колега. Цената е съобразена с темата и изискванията по нея, със срока, който сте поставили за разработка, обема на разработката.

Заплащането се извършва както следво:

– За казуси и теми – над 3-5 броя – 30% капаро.

– За единични разработки след като темата Ви е готова, наш сътрудник се свърже с Вас и уточните нейното предаване.

– За ДИПЛОМНИ РАБОТИ – 30% капаро при заявка на темата, след като е готова цялата тема се доплаща останалата сула.

Всички теми се получават в разпечатан вид и записани на диск. Всеки клиент получава БЕЗПЛАТНО едно копие и един диск, за всяко следващо разпечатване цената е 0.10лв на страница.

Имайте предвид, че нашите сътрудници работят с предоставените от Ва срокове, така че е желателно да пишете поня наколко дена по-ранни срокове от тези за предаване на темите Ви.

Темата се изпраща в рамките на уговорения срок, т.е. или в деня обявен като краен срок, или по-рано, ако темата бъде разработена преди обявения краен срок. Изпращането става по електронната поща като темата се прикачва към самото писмо, изтегляте и разпечатвате.

2. Условия за покупка на готова тема.

Ако някоя от готовите теми не е изчерпателно описана в каталога ни може да ни пишете и ще ви бъде предоставена исканата от вас информация, след което преценявате дали ще ви свърши работа или не. Ако ДА по горе е описано как става закупуването на готова тема. Ако не ви удовлетворява темата остава вариант да Ви се разработи по поръчка.

Готовите теми се изпращат след получаване на пълно изплащане на обявената сума. Темата се изпраща по електронната поща като прикачен документ.

За готовите теми не събираме информация кога и къде са предавани. Отговорността е на купувача. Съветваме Ви да си преработите максимално темата.

Моля прегледайте раздел “Срокове”, защото цената зависи и от срока, за който искате да Ви се разработи темата.